Zomerse pasta salade

Benodigdheden Zomerse pasta salade

  • 250 gram vlinder of fusili (kronkel pasta) of andere pasta soort
  • 1 kruidenbouillontablet
  • 1 ons plakjes ontbijtspek uitgebakken in reepjes
  • 1 gr eetlepel pesto
  • 10 gedroogde tomaten op olie (uitgelekt)
  • 1 eetlepel olie van de gedroogde tomaten
  • 3 flinke eetlepels kappertjes (uitgelekt)
  • Rolletje geitenkaas- ah/c1000/liddle
  • 3 eetlepels walnoten
  • 50 gram gewassen rucola
  • Versgemalen peper

Bereidingswijze

Kook de pasta in bouillon
Roer de gedroogde tomaten, de tomatenolie, kaas, kappertjes en walnoten door de warme pasta.
Laat de pasta afkoelen. Roer regelmatig om.
Roer de rucola door de afgekoelde pasta. Maak eventueel nog op smaak met wat versgemalen peper.

Print hier het recept

Buon appetito!

Marianne, Italian Residence

  • [print-me target="div.post-content" title="Print"]
  • Comments are closed.

    Navigate