Oven aardappels met rozemarijn

Benodigdheden Oven aardappels met rozemarijn

  • 720 g Aardappelen, rauw, schoon geboend en gehalveerd
  • 1 hele Rode ui, in 8 partjes gesneden
  • 65 ml Bouillon, kip
  • 2 koffielepel(s) Tijm, vers
  • 2 koffielepel(s) Olijfolie
  • 1 hoeveelheid (naar smaak)Peper en Zout

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 200 graden.

Verdeel de aardappelen en de ui in een ondiepe ovenschaal en breng dit op smaak met wat zout en vers gemalen zwarte peper. Giet de bouillon erover en bestrooi het met de tijm.Dek de ovenschaal losjes af met aluminiumfolie en zet de schaal 20 minuten in de voorverwarmde oven. Haal dan de folie eraf, besprenkel de aardappelen met de olie, schep ze even om en zet de schaal nog zo’n 20 tot 30 minuten terug in de oven tot ze helemaal gaar zijn.

Buon appetito!

Marianne, Italian Residence

  • [print-me target="div.post-content" title="Print"]
  • Comments are closed.

    Navigate